خبر تغییر محدودیت حذف پیام های ارسال شده واتساپ

۲۲ اسفند ۱۳۹۶ IT

پلتفرم پیام رسانی واتساپ روش کارکرد قابلیت حذف پیام های خود را در طور بی سروصدا تغییر داده هست. قابلیت «حذف برای همه» یا delete for everyone که ابتدا در ماه اکتبر در اپلیکیشن واتساپ معرفی شد این امکان را فراهم می کرد تا کاربران بتوانند حداکثر هفت دقیقه پس از ارسال پیام ها، نسبت در حذف پیام های ارسالی مورد نظر اقدام کنند. حساب کاربری WABetainfo در شبکه ی اجتماعی توییتر اعلام کرده که محدودیت حذف پیام های ارسال شده در جدیدترین نسخه ی اپلیکیشن پیام رسان واتساپ تغییر کرده و حالا افراد می توانند حداکثر تا یک ساعت و هشت دقیقه و شانزده ثانیه پس از ارسال کردن پیام، نسبت در حذف آن اقدام کنند.

هنوز دقیقا مشخص نشده که چرا محدودیت زمانی برای حذف پیام های ارسالی تا در این حد دقیق تعیین شده و در صفحات بخش پشتیبانی وب سایت واتساپ نیز هیچ جزئیاتی در مورد این محدودیت زمانی ارائه نشده هست. یک ساعت محدودیت زمانی یعنی اینکه در صورت ارسال یک پیام اشتباه، فرصت کافی برای حذف کردن آن در دسترس خواهید داشت. همچنین شما می توانید پیام های موجود در یک گفتگو را از گوشی دوستان خود حذف کنید. هم اکنون برخی از رقبای این پیام رسان از قابلیتی درره می برند که با هستفاده از آن گفتگوهای بین افراد در طور موقت نگه داری شده و این فایل های موقت در دستگاه فرستنده یا گیرنده ذخیره نخواهد شد، اما واتساپ فعلا از این ویژگی بی درره هست. اضافه شدن قابلیت یاد شده می تواند در بخش گفتگوها انعطاف پذیری بیشتری را در اختیار کاربران قرار دهد.

در ادامه توییت ارسال شده توسط حساب کاربری WABetaInfo را با هم می خوانیم:

نقل قول:

یک آپدیت جدید (۲.۱۸.۳۱) برای واتساپ آی اواس در فروشگاه اپ هستور در دسترس قرار گرفته هست.
در این در روزرسانی یکسری از باگ ها رفع شده اند و محدودیت زمانی جدیدی نیز در قابلیت Delete for everyone اعمال شده و حالا در یک ساعت و هشت دقیقه و ۱۶ ثانیه گسترش یافته هست.


منبع: TheVerge, Zoomit

دانلود آهنگ مسعود صادقلو ما به هم میایم